We understand, we deliver.

Keresőmarketing ügynökségA Klikkmánia egyike a Google-ben legtöbbet költő hazai keresőmarketing ügynökségeknek. Ügyfeleinknek havonta körülbelül 100.000.000 forint értékben kezelünk PPC kampányokat Magyarországon, a régióban és a tengeren túl is.

Ügynökségünk foglalkozik az összes hazai és a legnagyobb nemzetközi keresőhirdetési rendszerek kezelésével, mint a Google AdWords, Etarget, CTnetwork, Yahoo!, BING vagy Facebook, Yandex, Linkedin, RTBhouse. Az említett rendszerek közül kiemelt partneri statusszal rendelkezünk a Google AdWords, Facebook, Etarget és BING rendszerekben.

[formcraft id=’2′]

2007 óta foglalkozunk keresőmarketing kampányok teljes körű menedzselésével, tanácsainkra a legnagyobb hazai e-kereskedők figyelnek. A komplex, nagy költségvetésű keresőmarketing hirdetések hatékony működtetése a fő specialitásunk, de ügyfeleink között egyaránt megtalálhatóak a KKV szektor képviselői is. Magyarországon először szereztük meg a Google AdWords céges minősítését és minden vezető tanácsadónk rendelkezik a Google AdWords egyéni minősítéssel.

Számos saját fejlesztésű eszközzel elértük, hogy az ügyfeleink keresőmarketing kampányai akkor is hatékonyan teljesítsenek, mikor a konkurencia éppen alszik és hirdetéseik csak költik a pénzt, nem termelik.

KeresőhirdetésDisplay hirdetésRemarketingMobil

slide_template:
default
ninja_forms_form:
0

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com