Segíthetünk?

Blog

Hírek

2015. június 22.

Twitter Shopping a láthatáron!

Új funkciókkal kínál shopping élményt felhasználóinak a Twitter – a tesztidőszak végén bővítik a kurátorok listáját.

Egy Pinterest-hez hasonló vásárlási élményt mutatott be a napokban a Twitter. A közösségi portál két új funkciót tesz lehetővé a márkáknak, hírességeknek, és véleményvezéreknek. A termékoldalak és gyűjtemények egy újabb értékesítési frontot biztosítanak a cégeknek, márkáknak, amelyek így könnyebben érhetik el célközönségeiket.

A gyűjtemények olyan egyedi oldalak lesznek, melyeket a kiválasztott felhasználók kedvenc termékeikkel, szolgáltatásaikkal, helyeikkel tölthetnek fel, illetve a márkák, cégek bemutathatják például új kollekcióikat, vagy a szezon legkelendőbb termékeit.

Twitter - Gyűjtemények

A másik újdonság akár a Twitteren belüli tranzakciókat is lehetővé teszi. Ha egy termékre kattintunk, a Twitter a termékoldalra landoltat minket, ahol többek között az adott termékről szóló tweeteket, véleményeket, képeket, videókat, árakat, valamint egy részletes leírást is találunk – sőt, akár egy „buy” gombbal is találkozhatunk.

Twitter - Termékoldalas post

Twitter - Termékoldal

A tesztidőszak alatt csupán 41 kiválasztott felhasználónak nyílik lehetősége kipróbálni az újdonságokat, de a jövőben minden bizonnyal bővülni fog a lista. A tesztben résztvevő felhasználók többek között napjaink egyik legelismertebb kosárlabdázója, LeBron James, a sikeres talk show házigazda, Ellen DeGeneres, és az első Kirk kapitányként ismert William Shatner is, de például a Nike, a Target és a TechCrunch is lehetőséget kapott az új funkciók kipróbálására.

Klikkmánia

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!