We understand, we deliver.

Térj vissza a keresésedhez a Google-lelBár már valószínűleg mindenki fordult a Google-höz, hogy valamilyen keresésére választ kapjon, azonban gyakran egy gyors válasznál többre van szükség.

Előfordulhat például, hogy hosszabb távú terveihez keres valaki segítséget. Például új életmódba kezd, melyhez mind a táplálkozását mind az étkezését meg szeretné változtatni. Eltelik aztán 3 hónap, és a témában ismét az internethez fordul segítségül, visszatér a korábbi kereséshez, de új információkat keres a témában.

activity_card

Ennek megsegítéséhez vezette be a Google az “activity card”-okat, mellyel könnyebben fel tudod venni korábbi keresésed fonalát.

Ehhez mindössze annyi szükséges, hogy be legyünk jelentkezve a Google fiókunkba, és így logolódik a keresésünk, melynek köszönhetően egy korábbi témában indított új keresés esetén a lap tetején láthatjuk az előzményeinket kártyák formájában. Így egy egyszerű kattintással visszatérhetünk a korábban olvasott tartalmakhoz.

activity_card_2

Ha később szeretnél visszatérni egy cikkhez, könnyedén lementheted magadnak a kártyák közé és ugyanilyen könnyedséggel törölheted is.

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com