We understand, we deliver.

A teljes digitális költés fele már PPC hirdetésből származikA desktop költés ugyan csökkent, de összességében 6 milliárd dollár pluszban zárta az évet a teljes amerikai PPC hirdetési piac, köszönhetően a mobil hirdetések térnyerésének.

Az IAB legfrissebb 2016-os jelentése alapján a PPC hirdetések 35 milliárd dollárt hoztak 2016-ban, körülbelül fele-fele arányban a desktop és mobil felületeken.

PPC hirdetések

A teljes PPC hirdetési piac 6 milliárdos növekedést produkált a desktop 10%-os csökkenése mellett. A mobil hirdetési költések először tavaly haladták meg a desktop költésekét. A teljes digitális hirdetési költés 2016-ban 72,5 milliárd volt, mely 22%-al több a korábbi évhez képest.

Mobil hirdetés növekedés

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com