Segíthetünk?

Social media Versenytárselemzés

Optimalizált social media: Versenytárselemzés a versenyelőny kialakításához és tartalommarketing stratégiához. Legyél jobb, mint versenytársaid!

Versenytárselemzés

Sokszor tapasztaljuk, hogy míg ügyfeleink saját online marketing folyamataikra fókuszálnak, figyelmen kívül hagyják a versenytársak aktivitásait. Ez komoly hiányosság, mert a konkurencia helyes feltérképezésével az online marketing tevékenység forgalmi értéke sokszor kis lépésekkel is jelentősen növelhető.

A szakmai összefoglalónkban a versenytársak közösségi média jelenlétének beható üzleti fókuszú elemzése mellett kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfelünk közösségi média jelenlétének vizsgálatára is.

Szolgáltatásunk célja

  • Kiváncsi vagy rá, hogy versenytársaid miként teljesítenek az online térben?
  • Szeretnéd megtudni, hogy milyen területeken tehetsz szert előnyre velük szemben?
  • Vagy éppen mi az, amit érdemes megfogadni az elemzés során feltárt pozitív példákból?

Online versenytárselemzésünk az egyes cégek közösségi média jelenlétének feltérképezésével egy komplex összefoglalót nyújt, a választott platformok vizsgálatával, mint a Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok. Feltérképezzük a legfontosabb fejlesztendő területeket, lehetőségeket, kockázatokat, amelyek elsődleges figyelmet érdemelnek online értékesítési és marketing szempontból. 

Így dolgozunk

Várjuk megkeresésedet!

Miért a Klikkmánia az ideális partner?

Egy nyelvet beszélünk

Számunkra a legnagyobb öröm és egyben legnehezebb kihívás is, ha megismerhetjük egy újabb vállalkozás működését, céljait, számait. Ebbe hajlandóak vagyunk beletenni rengeteg időt és energiát és viszonzásul elvárjuk, hogy a partnerünk is ugyanúgy meghallgassa és megismerje a mi működésünket, logikánkat, nyelvezetünket. Ez minden sikeres együttműködésünk mozgatórugója.

Mindig lépéselőnyben

Dedikált kollégáink napi szinten követik a digitális marketing trendeket és hetente egy-egy workshop keretein belül megosztjuk egymással a tudást. Állandó belső továbbképzéseket tartunk, de nem riadunk vissza attól sem, hogy külsős trénerek képezzék csapatunkat. Rendszeresen tartunk ingyenes webináriumokat is, melyek mindenki számára nyitottak (lásd Tudástár). Folyamatosan teszteljük a legújabb AI alapú hirdetés optimalizáló szoftvereket és mindig a leghatékonyabbal dolgozunk. Ha kell sajátfejlesztésű eszközeinkkel is támogatjuk ügyfeleinket, hogy ők is megszerezzék a piacvezető pozíciót.

Klikkmania keresőmarketing ügynökség

Szeretjük a számokat

Annyira szeretünk számokkal dolgozni, hogy a megfelelő adatok és számok nélkül döntéseket sem hozunk. A teljes ügynökségünk működését a számok határozzák meg, legyen szó a belső munkafolyamatainkról, kollégáink értékeléséről vagy ügyfeleink kampányairól. Az adatvezérelt operációt piacvezető szoftverekkel és saját fejlesztésű eszközökkel támogatjuk.

Nem kertelünk

Garantáljuk a transzparenciát és az őszinte, nyílt beszédet a partnereinkkel, legyen szó bármilyen komplex és nehéz üzleti szituációról. Igyekszünk mindig egyértelműen és azonnal kommunikálni a problémákat éppúgy, ahogyan a sikereket. A mellébeszédet kerüljük, mert nem viszi előre az együttműködést és ugyanezt várjuk el az ügyfeleinktől is.

Komplex marketing szaktudás

A teljes adatvezérelt, ROI fókuszú digitális marketing arzenál ügyfeleink rendelkezésére áll. Hatással vagyunk az online ügyfélszerzés és forgalom generálás teljes folyamatára, köszönhetően annak, hogy a kiváló Google és Facebook Ads munkatársakon kívül, házon belül tudhatjuk a legjobb SEO, analitika és inbound marketing szakembereket is.

Minket értékeltek

Mennyire elégedett kollégáink kommunikációjával?

(4,5)

Mennyire elégedett kollégáink szakértelmével?

(4,6)

Mennyire elégedett az esetleges problémák kezelésével?

(4,7)

Mennyire elégedett szolgáltatásaink naprakészségével?

(4,5)

Összességében mennyire elégedett szolgáltatásaink minőségével?

(4,4)

(4.5)

Összeállítva az elmúlt 1 év ügyfélelégedettségi felmérés átlagos eredményei alapján (kb. 150 egyedi megkérdezés alapján)

(4.5)
(4,5)
(4,6)
(4,7)
(4,5)
(4,4)
Várjuk megkeresésedet!

Ügynökségünk senior munkatársai

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a hazai piac legkiválóbb szakembereivel dolgozzunk együtt, ezzel is hozzájárulva ügyfeleink eredményeihez. Vezető munkatársaink sokéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a teljesítmény fókuszú, online hirdetések menedzselésében, ami kiegészülve ügynökségünk adatvezérelt szemléletével és piacvezető szoftveres támogatásával, egyenes utat jelent a sikerhez.

Esettanulmányok

A hatékony közösségépítés, videós tartalmak és social hirdetések

130%-os konverzió növekedés, 56%-os CPC csökkenés, közel 1 millió generált megtekintés A RAVAK akrilkádak és zuhanykabinok forgalmazója, a jelenleg 46 főt foglalkoztató szervezet maghatározó szereplője a magyar fürdőszobai- berendezések és kiegészítők piacának. A RAVAK számára végzett online kampány és organikus tevékenységgel integrált social menedzsment feladataink között az alábbiak mentén segítettük a márka online közösségépítését 2018-ban: Integrált fizetett […]

Bővebben

Növekvő elérés, elköteleződés és kimagasló interakciók

A tesa Magyarországgal 2020. június óta dolgozunk együtt. A Facebook oldal tartalom kezelését és a weboldal tartalmi elemeinek menedzselését integráltan látjuk el. A weboldalt a főbb keresőoptimalizálási szempontok figyelembe vételével fejlesztjük. A blog cikkek írása és a közösségi média tevékenység között szoros összefüggés és egyben párhuzamos tevékenység van. A tartalmi elemeket egy közös rendszerbe építjük, […]

Bővebben
Kapcsolat

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseidre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérj ingyenes konzultációs időpontot!