We understand, we deliver.

Szerezz új ügyfeleket a Smart Shopping-kampánnyal!Két új funkcióval gyarapodott az intelligens Shopping-kampány: egy új célzással és további vizuális megjelenési módokkal, melyek révén új ügyfelekkel és nagyobb bevétellel számolhatunk. 

A koronavírus járvány miatt jelentősen emelkedett az online vásárlások száma, egy májusi felmérés szerint például az USA-ban minden 3. vásárló olyan webshopban költött pénzt, ahol korábban még nem.

Emiatt minden eddiginél fontosabb, hogy hirdetésünk megjelenjen a potenciális vásárlóknak már azokban a pillanatokban, amikor a vásárlási igényük vagy érdeklődésük felmerül. 

 

  • Új ügyfelek elérése

Az értékesítések optimalizálása mellett a Smart Shopping-kampány új funkciója, hogy új ügyfelek részére történő értékesítés is kiválasztható már célként, és ehhez konverziós értéket is hozzá tudunk rendelni.

A béta programban résztvevő kereskedők, akik hozzáadták az új ügyfelek szerzésének célját kampányukhoz, 188%-os bevétel-növekedésről számoltak be ebből a szegmensből.

 

  • Új vizuális megoldások

A Google olyan vizuális funkciókat vezetett be, amelyek használatával az ügyfelek könnyedén további kereskedőket fedezhetnek fel, és amint megszületett a szándékuk egy konkrét termék megvásárlására, akkor a lehető legrelevánsabb ajánlatokat jeleníthesse meg számukra.

store-4156934_1280 (1)

Ilyen vizuális megoldás a kiemelt videotartalom, vagy a magával ragadóbb lapozható hirdetés, benne a legrelevánsabb termékekkel, és mindezt olyan megjegyzésekkel kiegészítve, amelyek segítenek a vásárlással kapcsolatos döntés meghozatalában. 

Például az Egyesült Államokban már kiemelhető az “ingyenes és gyors szállítás”, vagy a termékekkel kapcsolatos promóciók.

Ezen funkciók használatához regisztráljon, hogy érdeklődési űrlapot kaphasson. 

Egyelőre sajnos csak az alábbi országokban elérhető: USA, Ausztrália, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, India.

 

Forrás: https://support.google.com/google-ads/answer/9970717

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com