We understand, we deliver.

Személyre szabható Google Profile CardHírességekre keresve a Google-ben mindenkinek ismerős lehet a jobbra megjelenő információs kártya. Úgy néz ki, hogy hamarosan magánszemélyek számára is elérhetővé válik ez a lehetőség.

Ha rákeresünk egy hírességre Google-ben, akkor jobb oldalt feljön egy kis szelvény, ami a fontosabb információkat tartalmazza vele kapcsolatban, ez a Knowledge Graph card.

google-profile-card

A Google most azon kísérletezik, hogy bevezesse, hogy az emberek személyre szabható kártyát csináljanak maguknak, pl. Kiss Béla vízvezetékszerelő, egyéni vállalkozó.

Indiában erre már most is van lehetőség, a jövőben pedig más országokban is előfordulhat ennek bevezetése.

A játékszabályokról annyit tudni, hogy a Google kifejezetten szereti az ilyen szelvényeknél, ha az alkotójuk használ kulcsszavakat, így ha azt írja be a felhasználó, hogy “Kiss Béla vízvezetékszerelő”, akkor egy vízvezetékszerelő Kiss Béla ugorhat fel, a “Kiss Béla kártyajós” kifejezésre pedig a kártyajós.

Fontos, hogy attól még, hogy kulcsszavak használata javasolt, nem tartalmazhatja a “legjobb”, “legolcsóbb” kifejezéseket a szelvény – lehetek Molnár Kristóf vízvezetékszerelő, de nem lehetek Molnár Kristóf, a legjobb vízvezetékszerelő.

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com