We understand, we deliver.

Szárnyalnak a sport témájú videók a YouTube-on!Amerikában a sport videók terén hot topic-nak számít a box és az MMA. Mindkét előbb említett sport bemutatása azért egyszerűbb a YouTube felületén, mivel egyiket sem adják televíziós csatornákon. Tehát az ilyesfajta videós tartalmak a legtöbb esetben nem jogvédettek. Illetve mivel a rajongók nem tudják a klasszikus médiában megtekinteni a mérkőzéseket, ezért kénytelenek online figyelemmel kísérni kedvenc sportjukat. Tavaly a YouTube élő videókban közvetített sportesemények száma 107%-al növekedett. Az egyik legtöbb megtekintést generáló sport live stream Mayweather és McGregor összeütközését közvetítette, melyre több mint 430 millió ember volt kíváncsi.

Már az internet megjelenése előtt is a klasszikus médiumok (értsd rádió, televízió, újság) előszeretettel használták a sport témakörét. Ebben a környezetben létrejövő média termékeket nem csak a sportrajongók, hanem a hétköznapi emberek is nagy szeretettel fogyasztották. Napjainkban, amikor a közösségi oldalak virágkorukat élik, megfigyelhetjük, hogy a sporthírek fogyasztására, sőt a sportolási szokásainkra is nagy hatással van az online média.

A következőkben olyan trendeket és trükköket osztunk meg veletek, melyek hasznosak lehetnek akkor, ha sporttal kapcsolatos YouTube videókat szeretnétek készíteni! És, hogy miért is fontos foglalkozni ezzel a témakörrel? A sporttal kapcsolatos YouTube tartalmak nézettsége 2017-ben 59%-al gyorsabban növekedett, mint például a zenei vagy szórakoztató (itt gondolunk az entertainment és people & blogs kategória videóira) tartalmaké.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default
essb_pc_facebook:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com