Segíthetünk?

Blog

2021. január 14.

Sulis gyakorló feladatokat helyezett el a Google a találati listában

Egyelőre csak kísérletezik a Google, de a jövőben több információt is megosztanak az üggyel kapcsolatban.

Az ünnepek közötti szünetben volt jellemzően látható a teszt és nyilván egyelőre az angol nyelvterületeket érintette. A teszt segítségével a diákok különféle feladatokat láthatnak és gyakorolhatnak.

Hogy miért érdekes ez számunkra?

Ez az ügy azért lehet releváns, mert nem mindegy, hogy a Google botok a feltérképezett tartalom alapján csak úgy kérdéseket állítanak-e majd össze, vagy képesek lehetünk-e mi is ilyen kérdéseket összeállítani, lehet-e ezt tiltani és engedélyezni. Ezek kapcsán várható információ a későbbiekben.

Így festett az egyik, fizikával kapcsolatos kérdés: /kép alább/

Az információ forrása: https://searchengineland.com/google-confirms-showing-homework-practice-problems-in-search-results-345174

TETSZETT A CIKK?

Szeretnéd havonta összesítve megkapni a legfontosabb szakmai cikkeket, híreket?

Feliratkozom a hírlevélre

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!