We understand, we deliver.

Search Console update – ‘Terméktalálatok’ filterMegjelent a Teljesítmény riportban az úgynevezett Terméktalálatok filter, mellyel lehetőségünk nyílik még mélyebb adat elemzésre.

A Terméktalálatok eredményei ezentúl a Teljesítmény riport ‘Keresési megjelenés’ szekciója alatt lesznek elérhetőek azzal a céllal, hogy még mélyebben elemezhessük, hogy terméktalálataink hogyan teljesítenek a keresésekben. Ezzel a lehetőséggel, az elemzéseinknek köszönhetően folyamatosan finomhangolhatjuk a weboldalunkat és akár annak kínálatát is.

search-console

Azonban megjegyeznénk, hogy a kimutatás azoknál a terméktalálatoknál méri a klikkek és megjelenések számát, ahol azok bővített termékkivonatként (product rich results) jelennek meg. Ez a bővített termékkivonat/product rich results azt jelenti, hogy az általános megjelenésen túl a találatnál megjelenik rating, ár, elérhetőség/raktáron van-e, valamint valamilyen termékleírás is. Érdemes tehát ezek mentén ekészíteni az oldalainkat.

Ezzel az új filterrel/riporttal tehát a rich snippetek hozzáadásának a hatása/eredménye mérhető. Ebben az új riportban látható majd, hogy mekkora forgalom érkezik az ilyen bővített terméktalálatokon keresztül és hogy hogyan változik a vásárlási forgalom ezek eredményeként. 

Érdemes tehát élni ezzel a lehetőséggel és a kapott adatok mentén folyamatosan optimalizálni a weboldalunkat a lehető legnagyobb eredményesség elérésének érdekében.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com