We understand, we deliver.

Search Console újdonság: összevonhatunk domaineket



A legtöbb SEO-val foglalkozó szakember nem elégedett azzal a megoldással, amit a Search Console eddig kínált, azaz azzal a gyakorlattal, hogy szükséges a domainek különböző verzióit külön-külön felvinni. 

Ha eddig figyelmesen jártunk el, akkor a Search Console fiókban 4 különböző domain verzió jelent meg:

  • https és www nélküli
  • https és www-s verzió
  • http és www nélküli
  • és http-s verzió www-vel.

search-console

Mivel a SC-ban ezt ezidáig csak külön tulajdonként lehetett kezelni, nagy örömmel fogadtuk a Google blogán megjelent hírt, hogy ez innentől változik: a tulajdonok összevonhatóak lettek.

Ráadásul ez nem egy jól csengő lehetőség, amire mi Magyarországon még hónapokat kényszerülünk várni, hanem hazánkban is azonnal elérhetővé vált, így számunkra is könnyebbé vált az elemzés.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com