We understand, we deliver.

Reszponzív keresőkampányok az AdwordsbenAhogyan már korábban, a fejlesztés bejelentésekor megírtuk a blogunkon, egy új lehetőséggel találkozhatunk a Google Adwordsben (azaz Ads-ben), ez pedig a Responsive Search Ads. Ez az új hirdetésformátum még beta verzióban érhető el.

Az új hirdetésformával lehetőségünk van arra, hogy egy hirdetésben több headline-t és leírást is alkalmazzunk. Azzal, hogy több címet és leírást írunk, lehetőséget biztosítunk magunknak arra, hogy a Google tesztelhesse azok kombinációját, következésképpen pedig a megtalálja a legsikeresebb kombinációt.

google-adwords-responsive-search-ads-beta

Mivel beta, egyelőre nálunk nem is érhető el ez az opció, de ez egyértelműen a “machine learning” része, mely kifejezett célja és iránya a Google hirdetéseknek, mind display mind search esetében.

További előny a megfelelő szövegek tesztelésén felül, hogy nem csak 3 headline jelenik meg az eddigi 2 helyett, hanem a 80 karakteres leírást 90 karakter váltja fel.

Összesen akár 15 címet és 4 leírást van lehetőségünk megadni, melyeket a Google automatikusan rotál.

Természetesen ettől függetlenül továbbra is lehetőségünk marad az eddig megszokottak szerint hirdetést készíteni, ugyanakkor mi midnenkinek javasoljuk ennek kipróbálását, ugyanis így nem csak, hogy segít nekünk a Google a hirdetésszövegek tesztelésében, hanem nagyobb helyet is foglalhatunk el a keresőben ezáltal.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com