We understand, we deliver.

Rendkívüli Ecommerce Hungary bejelentésA koronavírus okán számos dolog változik a világban, és most már Magyarországot sem kerüli el a járvány. Hasonlóan sok más ágazathoz, az online kereskedelemre is hatással van.

“Az Ecommerce Hungary, mint szakmai szervezet lehetőséget kapott arra, hogy több más a kereskedelemben érdekelt szervezettel együtt, az MKIK-val együttműködve a kiskereskedelem zavartalan működését segítő munkacsoport tagja legyen, mely társaság közvetlen javaslatokat tesz a kormányzati döntéshozók felé.”

-olvasható az Ecommerve Hungary tájékoztató levelében.

koronavirus

Vannak területek, ahol kiemelkedő forgalom van jelen (pl. FMCG), azonban rengeteg helyen jelentős visszaesést tapasztalhatnak a kereskedők. Jelentős átrendeződés várható a piacon a következő hónapokban.

A logisztika egyelőre fennakadásoktól mentes, minden csomagszállító cég állja a sarat, ráadásul gördülékenyen sikerül átállni a készpénzmentes fizetésre is, mely a kormány javaslatai között szerepel.

A munkaerőhiány azonban hihetetlen mértékeket ölt már most is, és várhatóan tovább növekedik az elbocsátási hullám. A cégek közül azok maradnak könnyen talpon, akik át tudnak valamilyen formában állni online működésre.

Az Ecommerce Hungary kéri a nagyobb forgalmat bonyolító kereskedelmi cégek felsővezetőitől, tulajdonosaitól, hogy információkkal segítsenek ebben a nehéz és változó helyzetben. Bejelentéseiket az alábbi címen várják: secretary@ecommerce.hu.

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com