We understand, we deliver.

Remarketing hirdetés a YouTube megtekintőknekE hónaptól kezdve már megjelenhetünk keresőhirdetésekkel azoknak, akik korábban megtekintették a Youtube-ra feltöltött videóinkat. Arra már eddig is volt lehetőségünk, hogy felkerüljenek a remarketing listákra azok a felhasználók, akik valamilyen interakcióba kerültek a videóinkkel. Mostantól erre a listára a Google keresőjében is megjeleníthetünk hirdetéseket.

A beálíltásra ugyanúgy a Megosztott könyvtár/Közönségek alól van lehetőségünk, mint bármelyik remarketing lista létrehozásánál.

A lehetőség azért is érdekes, mert azokat az internetezőket szólíthatjuk meg újra, akik korábban az értékesítési csatornánk elején jártak és mondjuk megtekintettek egy termékvideót, de még közel sem jártak a csatorna végén.

Bővebben ezen a linken »

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com