We understand, we deliver.

Online marketing tanácsadásA magyar piacon elsőként jelentünk meg kifejezetten az online marketingben érdekelt ügyfelek számára szabott tanácsadói szolgáltatásokkal, legyen szó teljeskörű online marketing stratégia kidolgozásáról, keresőmarketing tanácsadásról, webanalitikáról vagy akár marketing automatizálásról. Minden esetben jellemző, hogy előbb felmérjük az ügyfél igényeit és megismerjük működését, üzleti modelljét. Ezt követően alkotunk stratégiát, melyet a mellett, hogy személyesen is prezentáljuk, írásos dokumentumban is átadjuk.

Kiknek ajánljuk?

Amennyiben már rendelkezik online marketing csatornákkal, de érzi, hogy lehetne hatékonyabb is, akkor segítünk feltérképezni az eddigi tevékenységét és levonni a megfelelő következtetéseket. Majd javaslatot teszünk a megfelelő marketingmix összeállítására.

Ha még nem rendelkezik semmilyen online marketing tevékenységgel, de érzi, hogy ideje lenne előrelépni, akkor kialakítjuk a teljes online marketing stratégiáját, feltérképezve a konkurens cégek digitális tevékenységét is.

Tanácsadói termékeink többnyire óradíj alapúak, így a várható munka mennyiségétől függően alakul díjszabásunk. Általánosságban elmondható, hogy a kis és közepes vállalatokat éppúgy ki tudjuk szolgálni, ahogyan a nagy költségvetésű, komplex igényekkel jelentkező cégeket.

Amennyiben bővebben is érdeklik az online marketing tanácsadásban szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

Online marketing tanácsadás szolgáltatásaink

Jellemzően minden ügyfélnek egyedi igényei vannak és minden eset különböző, így a felkínált szolgáltatások listája változhat, de jellemzően alábbi tanácsadói szolgáltatások köré csoportosulnak:

  • Online marketing stratégia készítése
  • Digitális fókuszú konkurencia elemezés
  • Konverziókon (üzleti célteljesüléseken) alapuló webanalitika tanácsadás
  • Marketing automatizációs tanácsadás és bevezetés
  • Lead nurturing és lead menedzsment tanácsadás
  • Tartalommarketing audit és kivitelezési terv

Minősítéseink garanciaként szolgálnak

 

Az ügynökségek Partner státuszt szerezhetnek, ha megfelelnek bizonyos követelményeknek, továbbá Partner-jelvényt is kaphatnak – mindez azt jelzi, hogy a vállalkozásuk jól működik, az ügyfelek elégedettek, ők pedig követik a Google bevált módszereit. Google AdWords Partner státusz megtekintése.
 

SALESmanago prémium partner

Ügynökségünk Magyarországon egyedülálló módon Prémium Partnere a SALESmanago-nak, így aki minket választ, az számos kedvezményben és extra tanácsadási szolgáltatásban részesülhet.

HubSpot minősített partnerA HubSpot egy komplexebb megoldást kínál, ami együttjár egy komolyabb tanácsadási és implementációs tervezési folyamattal is. Ennek megfelelően inkább közép és nagyvállalatoknak ajánljuk. Magyarországon egyedüliként ügynökségünk rendelkezik hivatalos minősítéssel.

 

Google tréneri státusz

Ügynökségünk szakmai vezetője, Varga Zoltán rendelkezik a Regionális Google Akadémia Tréneri minősítéssel, mely birtokában a Google égisze alatt tartahatunk hivatalos AdWords oktatásokat, tréningeket.

 

 

Amennyiben bővebben is érdeklik az online marketing tanácsadásban szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

 

Marketing automatizálás

 

Legutóbbi blog cikkünk online marketing tanácsadás témában

8 mód az ünnepi konverziók növeléséhez

Nyakunkon az év vége, ideje elkezdeni a felkészülést! A lázas ünnepi készülődés időszaka, mint minden évben, idén is utolér minket. Nem is érdemes tovább halogatnod az értékesítési felületeid átvizsgálását, hiszen minden apró részlet hozzájárulhat ahhoz, hogy kiaknázd az e-kereskedelem talán legsikeresebb évében rejlő további lehetőségeket. Tovább a cikkre »

slide_template:
default

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com