We understand, we deliver.

Online marketing tanácsadásA magyar piacon elsőként jelentünk meg kifejezetten az online marketingben érdekelt ügyfelek számára szabott tanácsadói szolgáltatásokkal, legyen szó teljeskörű online marketing stratégia kidolgozásáról, keresőmarketing tanácsadásról, webanalitikáról vagy akár marketing automatizálásról. Minden esetben jellemző, hogy előbb felmérjük az ügyfél igényeit és megismerjük működését, üzleti modelljét. Ezt követően alkotunk stratégiát, melyet a mellett, hogy személyesen is prezentáljuk, írásos dokumentumban is átadjuk.

Kiknek ajánljuk?

Amennyiben már rendelkezik online marketing csatornákkal, de érzi, hogy lehetne hatékonyabb is, akkor segítünk feltérképezni az eddigi tevékenységét és levonni a megfelelő következtetéseket. Majd javaslatot teszünk a megfelelő marketingmix összeállítására.

Ha még nem rendelkezik semmilyen online marketing tevékenységgel, de érzi, hogy ideje lenne előrelépni, akkor kialakítjuk a teljes online marketing stratégiáját, feltérképezve a konkurens cégek digitális tevékenységét is.

Tanácsadói termékeink többnyire óradíj alapúak, így a várható munka mennyiségétől függően alakul díjszabásunk. Általánosságban elmondható, hogy a kis és közepes vállalatokat éppúgy ki tudjuk szolgálni, ahogyan a nagy költségvetésű, komplex igényekkel jelentkező cégeket.

Amennyiben bővebben is érdeklik az online marketing tanácsadásban szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

Online marketing tanácsadás szolgáltatásaink

Jellemzően minden ügyfélnek egyedi igényei vannak és minden eset különböző, így a felkínált szolgáltatások listája változhat, de jellemzően alábbi tanácsadói szolgáltatások köré csoportosulnak:

Minősítéseink garanciaként szolgálnak

 

Az ügynökségek Partner státuszt szerezhetnek, ha megfelelnek bizonyos követelményeknek, továbbá Partner-jelvényt is kaphatnak – mindez azt jelzi, hogy a vállalkozásuk jól működik, az ügyfelek elégedettek, ők pedig követik a Google bevált módszereit. Google AdWords Partner státusz megtekintése.
SALESmanago prémium partner

Ügynökségünk Magyarországon egyedülálló módon Prémium Partnere a SALESmanago-nak, így aki minket választ, az számos kedvezményben és extra tanácsadási szolgáltatásban részesülhet.

HubSpot minősített partnerA HubSpot egy komplexebb megoldást kínál, ami együttjár egy komolyabb tanácsadási és implementációs tervezési folyamattal is. Ennek megfelelően inkább közép és nagyvállalatoknak ajánljuk. Magyarországon egyedüliként ügynökségünk rendelkezik hivatalos minősítéssel.

 

Google tréneri státusz

Ügynökségünk szakmai vezetője, Varga Zoltán rendelkezik a Regionális Google Akadémia Tréneri minősítéssel, mely birtokában a Google égisze alatt tartahatunk hivatalos AdWords oktatásokat, tréningeket. Somló Iván, üzletfejlesztési igazgatónk szintén rendelkezik a hivatalos minősítéssel az értékesítési területén.

 

 

Amennyiben bővebben is érdeklik az online marketing tanácsadásban szerzett tapasztalataink, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

 

Marketing automatizálás Adatvezérelt marketing és Google Analytics

 

Legutóbbi blog cikkünk online marketing tanácsadás témában

E-kereskedelmi trendek 2017-ben

Nem is olyan régen, néhány évvel ezelőtt a potenciális vásárlók még nem szívesen adták meg bankkártya adataikat egy online vásárlás során – nem bíztak az oldalban, a boltban vagy éppen a szállításban. Ma pedig az átlag felhasználó vásárlásainak több mint felét online bonyolítja. Éppen ezért kiemelt fontosságú egy stratégia kialakítása, mellyel megkülönböztetheted magad az egyre növekvő versenyben. Tovább a cikkre »

slide_template:
default

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com