We understand, we deliver.

Névváltozás a Google háza táján: Google Ads



A Google bejelentette, hogy hamarosan, július 24-én megváltozik a Google Adwords neve: Google Ads lesz ezután. Az új Google Ads márka felöleli majd az összes rendelkezésre álló kampánytípust, többek között a Keresési, a Display hálózati és a videókampányokat is.

A névváltozással (és az új emblémával) mindenhol, többek között az alábbi helyeken találkozhatunk:

  • kezelőfelület
  • súgó
  • számlázási dokumentumok

google-ads

Természetesen ezzel egyidejűleg az elérhetőség is megváltozik, július végétől már nem az adwords.google.hu, hanem az ads.google.hu címet kell begépelnünk. Ennek megfelelően módosul a súgó is: support.google.com/adwords helyett support.google.com/google-ads lesz.

A Google igérete szerint a névváltozás nem érinti a kampányainkat, azok teljesítményét és a jelentéseket sem.

Bár semmilyen teendőnk nincs (azon kivül, hogy más néven kell megnyitnunk a felületet), de további részletekért érdemes ellátogatni a Google blogjára.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com