We understand, we deliver.

Nem működik a 301-es átirányítás?Twitteren érkezett egy kérdés John Mueller felé, miszerint már 3 hónapja megtörtént egy régi URL átirányítása az újra, ennek ellenére a Google még mindig a régi URL-t indexeli, mit lehet tenni ilyenkor és miért lehet ez egyáltalán?

John türelmet kért a webmestertől és adott még két lehetséges tippet arra, hogy miként gyorsíthatná fel a folyamatot:

  • Az új URL-re is szerezzünk minél több, értékes hivatkozást és ezzel egy időben kérjük a régi URL-re mutató linkek eltávolítását. Ugyanis a fő oka az lehet az indexelésnek, hogy minőségi weboldalakról mutatnak még mindig linkek a régi URL-re.
  • Ha ez sem működik, akkor a rel=canonical megadásával megoldódhat a probléma.
Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com