We understand, we deliver.

Nem hirdető barát?! Miért tiltja le a rendszer a YouTube videóimon a bevételszerzést?A YouTube mindig is egy olyan felületet nyújtott a tartalom előállítóknak, ahol megoszthatták történeteiket és ezzel egy időben új kapcsolatokat szerezhettek, sőt még pénzt is kereshettek. A honlap készítői több mint egy évtizede arra törekednek, hogy összehangolják a nézők, alkotók és a hirdetők érdekeit, egyensúlyt teremtsenek közöttük. Azonban az elmúlt pár hónapban a hirdetők aggodalmukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy milyen környezetben jelennek meg hirdetéseik. Ennek kiküszöbölésére a YouTube új tartalom ellenőrzési iránymutatásokat vezetett be, aminek hatására a videó alkotók megismerkedhettek egy új, sárga monetizációs ikonnal.

Az előbb említett ikon azt jelzi, hogy az ellenőrzési módosítások részeként egyes videókat úgy minősítenek, hogy azok nem minden hirdető számára alkalmasak, korlátozva ezzel a videókon megjelenített hirdetések számát. Amennyiben a tartalom előállító úgy véli, hogy a videót tévesen minősítették hirdetésekre alkalmatlannak, abban az esetben lehetősége van a fellebbezésre.

Olvass tovább a bugtv.hu blogján -»

slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com