We understand, we deliver.

Nem búcsúzik a Google a közösségi médiától… csupán átalakítja. Néhány nappal ezelőtt hivatalos blogján tett közzé számos újdonságot a Google, többek között a Google+ és az ehhez kapcsolodó szolgáltatások terén.

A Google+ azzal a céllal lett megalkotva, hogy segítse a felhasználókat a számukra releváns tartalmak felkutatásában és megosztásában, valamint a hasonló érdeklődési körrel rendelkező emberekkel való kapcsolódásban. Kétségtelen, hogy rengeteg dolgot jól csinált a Google a Google+ megalkotásában, ám sajnos az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy számos téren elkél az újragondolás. A következő hónapokban folyamatosan érkeznek azok az újítások, amik egy jobb, hasznosabb és modernebb élményt nyújtanak majd a Google termékek felhasználóinak.

Google újítások

Első sorban a Google+ válik letisztultabbá. A korábban a Google+ felületébe ágyazott termékek és szolgáltatások (pl: Google+ Photos, location sharing, stb) vagy külön helyre, vagy egy hozzájuk sokkal jobban passzoló háttérbe fognak kerülni. Azonban nem csupán elvenni, de hozzáadni is fog a Google a közösségi platformjához. A Google+ Collections révén a felhasználók egy témakörba tartozó tartalmakat oszthatnak meg és követhetnek nyomon, hasonló ízlésvilággal rendelkező emberek körében. Az így fennmaradó, leegyszerűsített Google+ ezáltal a neki megálmodott célt sokkal hatékonyabban tudja majd szolgálni.

Sok kritika érte a Google-t annak idején, mikor a YouTube használatát egy nyilvános Google+ fiók meglétéhez kötötte. Most azonban újra különválik a két komponens és a következő néhány hónaptól kezdve elegendő lesz csupán egy Google fiók is ahhoz, hogy például tartalmat osszunk meg, kommunikáljunk, létrehozzunk egy YouTube csatornát, stb. A YouTube lesz az első, ahol ez a változás életbe fog lépni.

A már meglévő, de nem kívánatos Google+ fiókok hatékonyabb kezelésére és esetleges eltávolítására is lehetőség lesz.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com