We understand, we deliver.

Nagyon komoly Google algoritmus változás jöhetA Google egyik blog bejegyzésében kiemelte, hogy nagy figyelmet fog fordítani a felhasználókat és webfejlesztőket zaklató célzott spamek kiszűrésére.

Ennek következményeként az új algoritmus a webes lekérdezések mintegy 5%-át képes kiszűrni (nyelvtől függően), mint spammy tartalmat. Így a Google állítása szerint a felhasználók azt tapasztalhatják, hogy kevesebb, de relevánsabb találatokat kapnak vissza a találati listán. A jövőben a Google tovább fog finomítani az algoritmus működésén.

Az alábbi ábra pirossal jelölt része mutatja, hogy a kiszűrt tartalmak valóban kevesebb találatot eredményeznek.
blog-image

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com