We understand, we deliver.

Mostantól vásárolni is lehet az Instagramon keresztül!Megérkezett a várva várt funkció Instagramra: a közvetlen vásárlás. Maga a lehetőség nem teljesen új, hiszen az USA-ban már 2016-ban tesztelték, de végre Magyarországon is elérhetővé vált.

insta-vasarlas

Hogy hogyan is néz ez ki? 

Lehetőségünk van a feltöltött fotón megjelölni az eladó termékeket, melyekhez nem csupán a termék megnevezését, de annak árát is hozzárendelhetjük. Erre kattintva először az alkalmazáson belül jutunk el egy olyan felületre, ahol bővebb információt kapunk a termékről, majd onnan fel tudjuk keresni a webshopot.

Ezzel várhatóan sokkal jobb konverziós arány érhető el, eddig ugyanis csak a leírásban vagy az oldalunk bio-jában tudtunk elhelyezni linket – ami valljuk be, nem feltétlenül eredményes.

instagram-vasarlas

Hogyan tudod elkezdeni használni ezt a funkciót?

Először is fontos, hogy az app legfrisebb verzióját használd, természetesen üzleti profillal.

Mivel az Instagram kapcsolatban áll a Facebook oldaladdal, ott kell rendelkezned egy termékkatalógussal, ahol megjeleníted a terméked annak nevével, leírásával és árával.

Talán már a megfogalmazásból is érződik: csak fizikai terméket áruló webshop esetében adott ez a lehetőség (a Klikkmánia például nem tudja ilyen formán népszerűsíteni pl. keresőmarketing szolgáltatásait).

Ha ezekkel megvagy, az Instagram végigvezet a folyamaton, és kezdődhet is a termékeid tag-elése.

Egy képen maximum 5 terméket tudsz megjelölni (de többet valljuk be, nem is túl egyszerű ízlésesen megmutatni). Nagy előny azonban, hogy ezt visszamenőleg is megteheted a régebbi posztjaidban, illetve utólagos korrigálást is enged a rendszer.

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
3

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com