We understand, we deliver.

A mobil sebesség is számítani fogSydney-ben a Search Marketing Summit konferencián jelentette be Gary Illyes, hogy a hamarosan érkező mobil algoritmus frissítésben már rangsorolási tényező lesz a mobil oldalunk betöltési sebessége is.

Jennifer Slegg szerint, szintén Gary Illyes-től származó információ, hogy hónapokon belül várható ez a frissítés.

Az oldal betöltési idő még 2010 áprilisában lett rangsorolási tényező, azóta többször kaptunk már utalást arra, hogy a lassú mobil oldalak hátrányba fognak kerülni. De ez mind a mai napig nem történt meg. 2015 április 21-én a nagy mobilbarát algoritmus bevezetésekor ugyan bejelentették, hogy számít a betöltési idő, de a desktop adatokat vették alapul és nem a mobiloldalét. A mostani hír azért fontos, mert külön fogják elemezni a mobiloldalunk betöltési idejét és végre elszakadnak a desktop oldaltól.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com