We understand, we deliver.

Mobil alkalmazások telepítésének a mérése Search Console-banIdén áprilisban jelentették be, hogy ha Android eszközökön keresünk valamire, akkor már releváns alkalmazásokat is megtalálunk a találati listán. Ez korábban csak akkor működött, ha előzetesen már telepítettük az alkalmazást.

Decemberben ezt megfejelték azzal, hogy a Search Console-ban megtekinthetjük hányan kattintottak az organikus keresésekből az app install gombra. Tehát ez nem azt mutatja, hogy hányan fejezték be az elindított letöltést, hanem azt, hogy hányan kattintottak a gombra. A Search Analytics riport felületen érhető el a jelentés és szegmentálható kulcsszó alapján is. A nézet nem jelenik meg automatikusan, előtte már szükséges több mobil alkalmazásokhoz köthető beállítás is. Alább egy példa hogyan nézhet ki:

Search Console alkalmazás installálás gomb

Search Console alkalmazás installálás gomb

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com