We understand, we deliver.

Mit reagál a kulcsszóhalmozásra a Google?John Muellert, a Google munkatársát Twitteren kérdezték a kulcsszavak túlzott használatáról és arról, hogyan jár el ezekben az esetekben a Google, bűnteti-e ezt a korábban igen csak népszerű szövegírási módszert.

Mueller a Twitteren a neki szegezett kérdésre azt válaszolta, hogy nem hiszi, hogy a kulcsszavak halmozása Google indexeléstől való megfosztást okozna. Konkrétan azt mondta:

“IMO keyword stuffing shouldn’t result in removal from the index.”

kulcsszavak

Egy konkrét példán keresztül kérték a véleményét, melyen ez a módszer volt megfigyelhető. John Mueller azt mondta, ahelyett, hogy a Google bűntetne, egyszerűen képes figyelmen kivül hagyni ezt a 90-es években oly’ népszerű gyakorlatot.

 

Erről a szövegről kérdeztek Twitteren:

kulcsszo-halmozas

 

A teljes beszélgetés itt olvasható:

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com