We understand, we deliver.

Segítség a Google Optimize használatáhozA Google Optimize cégmérettől függetlenül komoly segítségünkre lehet a weboldalunk javítására. Ráadásul a Google most két komoly segítségekkel kedveskedik, hogy bátran és jól használhassuk eszközét.

Az Optimize tavalyi kiadása óta számos cég segítethette vele a felhasználóit számukra hasznos élményhez, mindezt ingyenesen. Most pedig két újítással kedveskedik a Google, amivel még tovább javíthatjuk a felhasználói élményt.

abteszt

Több kísérlet

Számos visszajelzés érkezett a Google-nek, hogy a 3 egyidejűleg futtatható teszt kevésnek bizonyul. Ezt a korlátot hamarosan 5-re emelik, mellyel kevésbé lesz szükséges a tesztek priorizálása.

Videós segítség

Annak, aki nem ismeri még ezt az eszközt, elsőre ijesztőnek tűnhet a használata. Mostantól videókkal segíti a Google, hogy kevésbé tűnjön ijesztőnek a tesztelés. ‘Első lépések a Google Optimize-zal’ címen publikálta videóit a keresőóriás, mely a maga kevesebb mint 15 perces hosszával segíti a tesztelés megkezdését.

A videók:

 

 

 

 

A videók megtekintése után bátran belevághatsz a tesztelésbe – ha eddig nem tetted meg.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
2
essb_pc_google:
1
essb_pc_linkedin:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com