We understand, we deliver.

Mesterséges Intelligencia fejlődéseA Google idén sem okozott csalódást: számos újdonságot és fejlesztést jelentett be a tegnapi Google Marketing Live során. Ilyen többek között a Mesterséges Intelligencia újragondolása és széles körben elérhetővé tétele. 

Bár a Google évek óta erőteljesen dolgozik különféle MI fejlesztéseken, amit már olyan mára már kézenfekvő és alap megoldások mutatnak, mint pl. a konverzió optimalizálás lehetősége.

A tegnapi bejelentések zöme egyértelművé tette, hogy a mesterséges intelligencia az egyik olyan alap, amivel egyértelműen tervez a Google. Gondoljunk csak bele, mennyire kézenfekvő ez, hiszen számos, különféle információval bír rólunk, mely a gépi tanulással remek kombináció a hirdetésekben rejlő lehetőség kiaknázására.

responsive-search-ads

A mesterséges intelligencia újabb teret nyer magának a hirdető rendszerünkben, méghozzá a Responsive Search Ads hirdetéstípussal a hirdetésszövegezésünkben segít minket. Ezzel az új lehetőséggel nekünk “csupán” annyi dolgunk marad, hogy megadunk 15 címsort és 4 leírást, majd ezekből a rendszer gépi tanulás útján a lehető legjobban működő kombinációt igyekszik megtalálni és alkalmazni.

Van azonban még egy előnye a Responsive Search Adsnek. Mégpedig az, hogy segítségével hirdetésünk 3 címsorból és 2 leírásból áll majd, mellyel még nagyobb helyet foglalunk el a Google keresőfelületén.

 

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com