Segíthetünk?

Blog

Hírek

2018. július 11.

Mesterséges Intelligencia fejlődése

A Google idén sem okozott csalódást: számos újdonságot és fejlesztést jelentett be a tegnapi Google Marketing Live során. Ilyen többek között a Mesterséges Intelligencia újragondolása és széles körben elérhetővé tétele. 

Bár a Google évek óta erőteljesen dolgozik különféle MI fejlesztéseken, amit már olyan mára már kézenfekvő és alap megoldások mutatnak, mint pl. a konverzió optimalizálás lehetősége.

A tegnapi bejelentések zöme egyértelművé tette, hogy a mesterséges intelligencia az egyik olyan alap, amivel egyértelműen tervez a Google. Gondoljunk csak bele, mennyire kézenfekvő ez, hiszen számos, különféle információval bír rólunk, mely a gépi tanulással remek kombináció a hirdetésekben rejlő lehetőség kiaknázására.

responsive-search-ads

A mesterséges intelligencia újabb teret nyer magának a hirdető rendszerünkben, méghozzá a Responsive Search Ads hirdetéstípussal a hirdetésszövegezésünkben segít minket. Ezzel az új lehetőséggel nekünk “csupán” annyi dolgunk marad, hogy megadunk 15 címsort és 4 leírást, majd ezekből a rendszer gépi tanulás útján a lehető legjobban működő kombinációt igyekszik megtalálni és alkalmazni.

Van azonban még egy előnye a Responsive Search Adsnek. Mégpedig az, hogy segítségével hirdetésünk 3 címsorból és 2 leírásból áll majd, mellyel még nagyobb helyet foglalunk el a Google keresőfelületén.

 

 

Klikkmánia

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!