We understand, we deliver.

Merchant Center újdonság: légy jelen több országbanA Google Merchant Center rengeteg felhasználó számára teszi lehetővé a termékeid elérését. Ráadásul most további ajtók nyílnak meg, hiszen országhatáron kivül is gondolkodhatunk a továbbiakban.

A Google ugyanis mostantól lehetőséget biztosít egy több országra vonatkozó feed létrehozására. A lehetőség nem korlátlan olyan országokat tudunk megcélozni, ahol azonos nyelvet beszélnek. Például, ha feltöltünk egy feedet Németországra, német nyelvű termékinformációkkal, akkor az a feed automatikusan alkalmazható lesz más német nyelvterületeken is, mint pl. Svájc vagy Ausztria. Ehhez a földrajzi célzásokat és szállítási információkat ezekre az országokra a Shopping kampány létrehozásakor lehet beállítani. 

google

Bár Magyarországon (ha a magyar nyelvet tekintjük) hátrányból indulunk, mégis hasznos ez az újítás számunkra is.

Ráadásul, ha olyan területekről van szó, ahol eltérő a pénznem, akkor a valutaváltó eszköz használatával tehetünk eleget a vonatkozó követelményeknek!

Nem csupán az elérhetőség bővül, a Google újratervezte továbbá a felületet ami az áttekinthetőséget és az egyszerűbb navigálást illeti. Ezekkel az újításokkal sokkal könnyebben tudunk eligazodni a Merchant Centerben. Ilyen konnyítés például, hogy egyszerűsödik a termékmenedzsment, például az automatikus termékkép-javítás. Ennek alkalmazásával könnyebben megfelelhetünk adott irányelveknek, így a hirdetés minden eddiginél könnyebbé válik.

Hiába, a Google nem véletlenül piacvezető – tudja, hogyan kedvezzen a hirdetőknek a pozíciója megtartásához.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com