We understand, we deliver.

Megújult a Test my siteRégóta mondjuk, hogy a weboldalunk kialakításakor első lépésként mobil környezetben kell gondolkodnunk. 2019-ben végképp igaz, hogy a weboldalunk sebessége kiemelt fontossággal bír, és különösen igaz ez a mobilról böngészők esetében.

Kétségtelenül igaz ugyanis, hogy egyre több felhasználó használja mobilját akkor, ha valamit keres, ezért kiemelet fontossággal bír, hogy a weboldalunk milyen gyorsasággal töltődik be mobil eszközön. Egy másodperc késlekedés a mobilletöltés során ugyanis akár 20 százalékos hatással lehet a konverziós arányra.

google-test-my-site

A Google még 2006-ban indította el a Test my site nevű oldalát, ahol weboldalunk sebességét van lehetőségünk ellenőrizni (akkor még nem mobil fókusszal). Az eszköz a napokban megújult, így még nagyobb segítségünkre lehet a megfelelő sebesség eléréséhez.

Az új oldal segítségével akár a portálunk egészét akár külön oldalait is tesztelhetjük és megtudhatjuk, hogy az átlagoshoz képest hol helyezkedik el (jobb, rosszabb vagy átlagos sebességű-e). A változást ráadásul havonta le is követhetjük, és össze is hasonlíthatjuk a szektorunkban tevékenykedő versenytársakéval.

Az eszköz nem csak részletes riportot, hanem javítási útmutatót is a rendelkezésünkre bocsát. Ha eddig nem nézted meg az oldalad sebességét, itt az ideje, hogy erre is figyelj!

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com