We understand, we deliver.

Megújult SC change of adress toolA Search Console újabb frissítéseket, kiegészítéseket tett az úgynevezett change of address eszközéhez, ezzel is jobban segítve a site-ok migrációját. 

Magáról az eszközről röviden: Ezen az eszközön keresztül a site tulajdonosok értesíthetik a Google-t, hogy új domainra költözött az oldal (illetve akkor is, ha egy aldomainról egy másikra költözött az oldal).

google-change-adress

Ez azért nagy segítség a site tulajdonosoknak, mert amint a Google megkapja ezt az értesítést, a feltérképezést és indexelést már erre az új domainra priorizálja a régi domain helyett.

Ráadásul, ez a change of address kérés arra s utasítja a Google-t, hogy a régi domainról az új domainra irányítsa át a linkerőt és bármilyen, a régi domainra érkező signal-t.

 

És az újdonságok: 

  • Átirányítás validáció: minden migrációnál fontos, hogy a megfelelő 301-es átirányítások megtörténjenek. A Search Console innentől kezdve ezt validálni fogja az oldal top 5 URL-jére. Egyértelműen jelzi majd, hogy az átirányítás a régi URL-re az újra valid-e, s amennyiben igen, arra is lehetőségünk van, hogy ott helyben a Search Console-ban jóváhagyjuk az átirányítást.
  • On-screen emlékeztetők: amíg nem véglegesedik a change of address kérés, addig látható lesz az oldal tetején egy emlékeztető, hogy a migráció folyamatban van. Ez azért is egy jó feature, mert 180 napig is eltarthat a kérés teljesítése, így jó nyomon követni, hogy mi a státusz éppen.
Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com