We understand, we deliver.

Megújult a Domain Authority, itt a 2.0A MOZ beharangozta korábban, most pedig meg is lépte: megújította a Domain Authorityt. A DA országokon átívelő iparági sztenderdnek tekinthető, mellyel egy weboldal linkerejét tudjuk meghatározni.

A DA tehát az egyik legfontosabb mérőszáma egy weboldalnak, mely 0-100 közé tehető. Aki kicsit is foglalkozik SEO-val, valószínűleg tisztában van saját oldala erejével és annak jelentőségével egyaránt.

domain-authority

A kis és közepes linkerejű oldalak, akik kifejezetten a weboldalak linkprofiljának bővítését tűzték ki célul, NEM természetes linképítéssel, akár jelentősen is rosszabbul járhattak az újítással, akár több pontot is csökkenhetett DA-juk.

Éppen a természetesség előnyben részesítése volt a fő ok, ami miatt újraértelmezték ennek a számnak a meghatározását. A Domain Authority most már jobban figyelembe tudja venni és figyelembe is veszi azokat az oldalakat, amelyek semmilyen kulcsszóra nem jelennek meg találati listán. Jobban figyelembe tudja venni a linkekkel történő mesterséges munkát, manipulációt. Illetve ami talán a legfontosabb, hogy az új metrika már nem pusztán a linkek számát tekinti az értékeléshez.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a linképítés halott, azonban érdemes még nagyobb körültekintéssel lenni, és a lehető leginkább természetesnek ható oldalaktól várni a backlinkeket.

 

 

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com