We understand, we deliver.

Megszűnik a Google Ads üzenet bővítménye2020. január 27-től megszűnik a Google Ads üzenet bővítménye. Mit jelent ez pontosan és mit lehet tenni? Olvass tovább!

Azzal, hogy a hónap végén megszűnik a Google Ads üzenet bővítménye, az összes meglévő üzenet bővítmény leáll majd. A meglévőbővítményeidet nem fogod tudni frissíteni, és nem lesz lehetőség új üzenet bővítmények létrehozására sem. 

117682899_81KnBYvK

2020 végéig azonban lehetőséged lesz a meglévő adatokat letölteni a bővítményről. Az év végével azonban már nem csak újakat nem lehet létrehozoni vagy a meglévőt módosítani, teljesen törlődik minden addigi is.

Mi fog történni január 27. után?

Ha új vagy meglévő üzenet bővítményt szeretnél létrehozni, vagy módosítani, akkor a következő hiba üzenetekbe futsz majd.

ExtensionSettingError.INVALID_FEED_TYPE error.

FeedMappingError.INVALID_PLACEHOLDER_TYPE error.

Milyen lépéseket kell tenni?

Egyrészt érdemes minden meglévő üzenetet lementeni, minél hamarabb. Bár év végéig elérhetőek, mégis érdemes hamar lépéseket tenni.

Fontos, hogy meggyőződj arról is, hogy nincsen semmilyen olyan kód, aminek segítségével a bővítmény frissíteni szeretné magát!

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com