We understand, we deliver.

Megérkezett a várva várt Page Speed riport a Search Console-baAhogy az oldalsebesség kritikus rangsorolási tényezővé vált, úgy a Google is igyekszik bővíteni azoknak az eszközöknek a számát, amellyel ezt megfelelően nyomon követhetjük és optimalizálhatjuk.

A Search Console-ban végre elérhetővé vált a Page Speed riport. Maga a riport a mindenki által ismert és használt, Chrome-os felhasználói élményre vonatkozó jelentésből szedi az adatokat. Az adatokat három kategóriába rendezi, mely alapján megkülönböztetünk “Gyors”, “Átlagos sebességű” és “Lassú” csoportokat.

oldal-sebesseg

Ezzel az újdonsággal nem szükséges minden számunkra érdekes URL-t egyesével átnéznünk, ebben segít a Search Console. Már nincs szükség arra, hogy manuálisan böngésszük át az URL-eket, a riport révén kapunk egy összefoglalót az összes oldal állapotáról. 

Ráadásul nem csupán a hibákról kaphatunk teljes képet, láthatjuk azt is, mi van különös rossz hatással az oldalunk sebességére vonatkozóan. 

A riport az egyes probléma/hibatípusok alapján kategorizálja az URL-eket, valamint összeköttetésben is van a PageSpeed Insight oldallal, így az egyes hibákra kattintva optimalizációs javaslatokat is kapunk.

A Seacrh Console természetesen nem csupán a hibákra koncentrál, a lassú oldalak mellett a jó oldalak teljesítményére is találhatunk összefoglalót. Ezzel teljesebb képet kapunk weboldalunkról, és így láthatjuk, hogy a jó oldalak miért teljesítenek jól, mely segítséget nyújt számunkra a rosszul teljesító oldalak javítására.

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com