Segíthetünk?

Blog

Hírek

2015. július 21.

Megduplázódott a reszponzív weboldalak száma

Az internetes kereskedelemre kihelyezett honlapok 20%-a használ már reszponzív webdesign-t, szemben a tavalyi évvel, amikor ez az arány még csak 9%-os volt.

Az e-kereskedelmi oldalak egyre nagyobb százaléka él a reszponzív webdesign nyújtotta előnyökkel és fektet komolyabb hangsúlyt a mobil eszközökről érkező forgalom kiszolgálására – derül ki a Pure Oxygen Labs, mobil marketinggel foglalkozó cég kutatásából.

Egy Top 500-as online kerekedői listán azokat az oldalakat vizsgálták, amelyek komoly változtatásokat eszközöltek a mobil piac, és a bennük rejlő lehetőségek maximális kihasználása érdekében. Míg a 2014-es évben ezen értékesítők csupán 9%-a használta az említett weboldal formátumot, addig a mostani eredmények szerint ez az arány már 20%-ra növekedett!

A reszponzív weboldalak növekedése

Noha a legtöbb website továbbra is külön oldalt üzemeltet a mobil forgalom kiszolgálására, ez a szám folyamatosan csökken, a dinamikus oldalakat (azonos URL alól külön HTML kódot szolgál ki a lekérdező eszköz szerint) pedig már lekörözte a reszponzív webdesign.

Az eredmény alapján úgy tűnik, hogy a Google által csak „Mobilegeddon”-nak nevezett algoritmus változás el kezdte kifejteni a hatását (amihez minden bizonnyal az online marketinggel foglalkozó médiumok és kutatások is nagymértékben hozzájárultak) és az emberek végre ráeszméltek a mobil piac fontosságára.

Klikkmánia

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!