We understand, we deliver.

Még több letölthető adat a Search Console-banKorábban a Search Console-ban mindössze bizonyos nézetek adatait tölthették le a felhasználók. A Google változtatott, és további lehetőségeket tett elérhetővé.

Ezzel a frissítéssel most már lehetőségünk van például arra, hogy az egyes nézetek és riportok mögötti adatokat is teljes részletességében letöltsük.

google-search-console

Az alábbiakat tapasztalhatjuk.

Enhancement report: letöltéskor már nem csak egy részletek táblát fogunk kapni, hanem minden mögötte szereplő adat is megjelenik majd a letöltött adattáblában:

  • Egy listát a problémákról és a kapcsolódó problémás oldalakról
  • Oldalak listáját napi lebontásban a státuszukkal, és megjelenéseik számával
  • Leírást az adott specifikus nézetről, melyben az oldal letöltésre került

Performance report: ennél a riportnál is újdonság, hogy egy kattintással letölthetők az összes címke adatai (lekérdezések, oldalak, országok, eszközök,keresési megjelenés, dátumok). Eddig mindig csak egy tab adatait tudtuk egyszerre letölteni.

slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com