We understand, we deliver.

Marketing automatizálás tanácsadásMegfelelő eszközt keres cége marketing tevékenységeinek automatizálására? Az átalunk kínált megoldásokkal akár 400%-kal jobb sales eredményeket érhet el, mint más hasonló eszközzel, a dinamikus e-mail marketingtől kezdve, a lead menedzsmenten keresztül, egészen a széles spektrumú on-site optimalizációs megoldásokig.

Ügynökségünk, kihasználva a közel 10 éves, magyar és nemzetközi online marketing tanácsadásban és kampány menedzsmentben szerzett tapasztalatát, 2015-ben kibővítette szolgáltatásaink körét a marketing automatizációs tanácsadással. Rövid időn belül két piacvezető marketing automatizálással foglalkozó online eszköz viszonteladói lettünk Magyarországon, melyek a HubSpot és a SALESmanago. A két eszköz sok szempontból azonos funkciókkal bír, de lényeges különbségek is vannak közöttük, melyek teljeskörű ismeretében lehet csak eldönteni, hogy az Ön cégének melyik az ideális választás. Ebben és a teljes marketing automatizációs folyamat kidolgozásában illetve bevezétésben lehetünk az Ön segítségére!

Marketing automatizációs megoldásaink

SALESmanago prémium partner

Ügynökségünk Magyarországon egyedülálló módon Prémium Partnere a SALESmanago-nak, így aki minket választ, az számos kedvezményben és extra tanácsadási szolgáltatásban részesülhet, melyek egy része csak Prémium Partnereken keresztül érhető el.
HubSpot minősített partnerA HubSpot egy komplexebb megoldást kínál, ami együttjár egy komolyabb tanácsadási és implementációs tervezési folyamattal is. Ennek megfelelően inkább közép és nagyvállalatoknak ajánljuk. Magyarországon egyedüliként ügynökségünk rendelkezik hivatalos minősítéssel.

 

Legutóbbi marketing automatizálásról szóló blog cikkünk

A B2B látogatószerzés alapjai és mutatói

Az influencer marketing berobbant az online hirdetések világába és a top témák egyike, mindenki éljen vele! De várjunk csak. Mi is ez pontosan? Ó, szóval ez az a marketing stratégia, amivel nagyon befolyásos emberek közreműködésével népszerűsítheted a márkádat, mintha egy szóvivőt alkalmaznál…csak úgy, mint évezredekkel ezelőtt. Tovább…

Amennyiben bővebben is érdeklik a Marketing automatizációban rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

Adatvezérelt marketing Google Analytics

» Online marketing

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com