We understand, we deliver.

Maradj motivált! Így kerüld el a kiégést tartalomgyártóként!Az egészségtudatos gondolkodás minden karriernél létfontosságú, hiszen ép testben ép lélek…, de mi a helyzet a YouTuberekkel?! Ahhoz hogy kreatív legyél és kellő időt tudj fordítani csatornádra, egészséges és kiegyensúlyozott életmódra van szükséged. Íme néhány tipp ahhoz, hogy megtaláld az egészséges egyensúlyt és elkerüld a kiégést.

  • Fontos a mozgás és az egészséges étkezés

Szakértők szerint, amikor a tested jól működik, az elméd is jobban üzemel. Amikor a tested hatékonyabban működik, jobban tudsz kommunikálni és sokkal könnyebben jutnak eszedbe kreatív ötletek. Ebben segíthet neked a sportolás, hiszen az egészséges táplálkozáson túl, hozzájárul ahhoz, hogy a tested jól érezze magát. Már egy kis mozgás is csökkenti a stresszt és beindítja szervezetedben az endorfin termelődését, amitől boldogabbnak fogod érezni magad.

Olvass tovább a BugTV.hu blogján -»

slide_template:
default

A BugTV egy 2012 végén alapított digitális ügynökség, az integrált online kampányok terén komoly szakmai tapasztalattal bíró, lendületes csapattal. Magyarországon az elsők között indíthattunk YouTube Multi-Channel Networköt (MCN). MCN-ként mi adtuk a 2014-es Ki Mit Tube technikai hátterét a YouTube-on és a weben egyaránt. Mindig mindent mérünk, ötleteinket folyamatosan megosztjuk ügyfeleinkkel, ragaszkodunk a határidőkhöz. 2016 október eleje óta a Klikkmánia Cégcsoport tagjaként kizárólag a YouTube csatorna menedzsmentért, videóhirdetésekért és marketingért felelünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com