We understand, we deliver.

Már a Youtube asztali verziója is támogatja a vertikális videókatAkár tetszik, akár nem, a vertikálisan (azaz függőlegesen) készített videók még mindig nagy népszerűségnek örvendenek. Sok ilyen videó található mind a mai napig a Youtube-on is, melyre most megoldást kínál a Youtube.

A vertikális videók elsősorban a mobiltelefonok általános használatának köszönhetőek (megszokásból nem forgatjuk el a kezünkben azt).

Eddig azt szokhattuk meg, hogy az asztali gépek vagy egyéb más képaránnyal bíró eszközökön a függőleges videók mellett két csúnya fekete sávot láthatunk. Erre kínál megoldást a Youtube újdonsága, az asztali verzión mostantól ugyanis elérhető a dinamikus videólejátszás.

A múlt hét végén jelentette be a Youtube különféle fórumokon, hogy ezentúl támogatják a dinamikus videolejátszót. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a lejátszó a méretéhez igazítja a videót és nem fekete sávok hozzáadásával igyekszik horizontális hatást kelteni.

Az olyan képarányok esetében, mint a 2:1 vagy 4:3 ezzel a módosítással egyszerűen megszűnik a fekete sáv, és sokkal jobb felhasználói élményt kínál ezentúl a videó átméretezésével.

 

 

youtube_desktop_dynamic_video_player_3

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com