Segíthetünk?

Blog

Hírek

2016. szeptember 02.

Már a Facebook is nyomasztja a hirdetőket, hogy mobilbarátak legyenek

A Facebook hamarosan minden mobil hirdető weboldalát még a megjelenítésük előtt előre letölti és megvizsgálja azt betöltési sebesség és a mobil UX szempontok alapján. Amennyiben úgy érzékeli, hogy a weboldal, landoló lap nem megfelelően szolgálja ki a felhasználói élményt, akkor nem is jeleníti meg a hirdetést.

A döntést arra alapozzák a legfrissebb kimutatásokra alapozzák miszerint a weboldal látogatók 40% elhagyja a weboldalt, ha az 3 máspdoperc alatt nem tölt be. Matthew Idema a Facebook hirdetésekért felelős marketing igazgatójának elmondása alapján a hirdetéseket kiszolgáló rendszerben is egy befolyásoló tényező lesz, hogy valójában mennyire gyors a weboldal.

facebook mobil hirdetők

Az új megoldással nem csak azonosítani tudják a lassan betöltő tartalmakat, de egyben segítenek is a hirdetőknek azzal, hogy előre betöltik a hirdetett weboldalt a Facebook in-app böngészőbe még mielőtt klikkelne az érdeklődő. Ezzek a megoldással 29%-al felgyorsítják a hirdetett weboldalok átlagos betöltési idejét.

A gyengén teljesítő weboldalak esetében a tervek szerint a Facebook automata javaslatokat is fog tenni arra, hogy miként javítsuk a teljesítményt.

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!