We understand, we deliver.

Made for mobile emailek az AdWords-tőlA SeoRoundTable szerzője Rusty publikálta, hogy az AdWords már automata üzeneteket küld a kampánykezelőknek, amiben a mobil hirdetések beindítására sarkall.

Ahogyan a képernyőfotón is látszódik, vélhetően az AdWords kampányok, Eszköz statisztikák alapján küldik ki a perszonalizált emaileket, melyben felhívják a kampánykezelő figyelmét arra, hogy az egyes kampányokból érkező látogató hány százaléka érkezik már mobilról.

Made for mobile

A marketing célú hírlevél megfelelően agresszívnak tűnik, hogy elérje a célját, főleg a hatalmas Call-to-action gombbal, amivel egyből beléphetünk a fiókba és létrehozhatjuk a mobil célzású hirdetéseinket.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com