Segíthetünk?

Blog

Hírek

2017. augusztus 16.

A LinkedIn végre meglépte azt, amire régóta vártunk: remarketing!

Régóta várt lehetőségekkel bővítette a LinkedIn hirdetési rendszerét, végre megérkeztek a remarketing eszközök! Lássuk most ezeket az újdonságokat.

1. Retargeting

Hasonlóan más hirdetési rendszerekhez, most már a LinkedIn is lehetővé teszi, hogy kifejezetten azokat a felhasználókat célozzuk, akik korábban már jártak weboldalunkon. A minimum itt 300 user, ennyi látogató után tudjuk aktiválni az újracélzást.

2. Vállalatok célzása

Ezzel a megoldással egy .csv kiterjesztésű fájl feltöltésével azokat a vállalatokat tudjuk célozni, melyeket érdekelhet termékünk, szlgáltatásunk. Egy egyszerű cégnévlistára lesz szükség, illetve az adott cég domain címére és már indulhat is a hirdetés. Ez esetben üzenetünk a listában szereplő vállalatok dolgozóinak, véleményvezéreinek fog megjelenni.

Linkedin-B2B-Matched-Audiences-e1497456309454

3. Személyek célzás

Hasonlóan a vállalatok célzásához, lehetőségünk van konrét személyek célzására is, csak itt olyan .csv fájl feltöltésére van szükség, mely a személyek e-mail címeit tartalmazza. Ha ezen címek szerepelnek a LinkedIn rendszerében is (azaz ugyanezzel regisztráltak a felhasználók), már el is érjük őket. Ráadásul a LinkedIn együttműködik bizonyos CRM rendszerekkel is (Marketo, Oracle Eloqua, LiveRamp, stb.), így azokból egyből importálhatók a címek.

4. Szponzorált InMail

A LinkedIn szponzorált InMail szolgáltatása már több, mint egy éve elérhető, és mint kiderült, igen hatékony eszköz ez, elsősorban a B2B célcsoport elérésére. A LinkedIn új hirdetési rendszerében az InMail szolgáltatást is fejlesztették, lehetőségünk van mostantól ugyanis a szponzorált leveleknél is alkalmazni a “hasonló közönség” célzást, így a fenti hirdetéseket még hatékonyabbá tehetjük személyreszóló üzenetekkel.

5. Új és továbbfejlesztett riportolás

A fenti újdonságok mellett a LinkedIn fejlesztői a riporting rendszeren is dolgoztak, nem is keveset. Az új felület segítségével sokkal jobban nyomon tudjuk követni célcsoportunkat, hirdetéseinket, legyen szó azok demográfiai adatairól, vagy a hirdetéseinkre adott válasz reakciókról.

Forrás: augurian.com

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!