We understand, we deliver.

Linkedin profilunk a Google találati listájábanA minap vadásztak le egy olyan Google találatot, ami a Linkedin profilból tartalmaz egy rövid kivonatot. A Linkedin felhasználó alap adatai láthatóak, mely kifejezetten jól mutathat olyan esetben, ha épp állást keres és ilyen formában jelenik meg róla találat a Google-ben.

Ha ennél kicsit tovább gondolkodunk, akkor ez nem sokban különbözik a Google által egyre inkább használatos Knowledge Graph-októl, mint például a film keresések esetében az IMDB kiemelt találatai.

Google Linkedin Találati Lista

Google Linkedin Találati Lista

A Google 2012 májusában jelentette be a Knowledge Graph-ot, mely a megfelelő mennyiségű és minőségű információk begyűjtését követően, feltérképezi az informcáiók közötti lehetséges összefüggéseket. Az így alkotott adathalmazból generálódik egy információs boksz, ami már a kereső találati oldalán választ adhat a keresésünkre, a nélkül, hogy elnavigálnánk onnan. Természetesen minden esetben pontosan megjelölve a forrásként szolgáló adatbázist, weboldalt, ahová akár ákattinthatunk, ha bővebb információra van szükségünk.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com