We understand, we deliver.

Prémium közösségi marketingA közösségi marketing (SMO) térhódítása villámgyors és megállíthatatlan. Már szinte alig találkozunk olyan vállalattal, amely marketing kommunikációjához ne használná a közösségi portálokat, vagy ne helyezné át akár teljes tevékenyéségt erre a platformra. Bár Magyarországon egyértelmű a Facebook túlsúlya ezen a területen, egyre erősödnek az olyan közösségi rendszerek, mint a Google Plus, Twitter, Instagram, Pinterest, stb.
Amilyen egyszerűnek tűnik ugyanakkor a közösségi kommunikáció, annyira nehéz is, hiszen nem mindegy, milyen tartalmakat és mely közösségi oldalakon osztunk meg cégünkről vagy termékünkről. Nem mindegy, hogy mikor és mit kommunikálunk!

Cégünk segít Önnek abban, hogy közösségi kommunikációja építse és ne rombolja márkáját. Új vásárlókat szerezzen Önnek és ne elveszítse azokat! Legyen cége kis- vagy nagyvállalat, nekünk van kreativitásunk, energiánk, tapasztalati tőkénk és persze időnk arra, hogy cégének olyan közösségi megjelenést biztosítsunk, ami lenyűgözi ügyfeleit!

 

Legutóbbi Közösségi média blog cikkünk

Mitől sikeres egy Facebook hirdetés?

Az AdEspresso és a Hubspot több mint 100.000 valós hirdetés elemzése során mutatják be a legnépszerűbbeket, valamint azt, hogy hogyan is kell létrehozni egy tökéletes Facebook hirdetést. Az elmúlt évek során az AdEspresso pontosan 111.018 Facebook hirdetés szövegeit, hivatkozásait, típusait és CTA gombjait vizsgálta meg 1000 vállalaton keresztül. Tovább…

 

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
ninja_forms_form:
0

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com