We understand, we deliver.

Kína idén a globális e-kereskedelmi forgalom 47 százalékát adjaAz emarketer előrejelzése alapján, az mmonline publikálta itthon a hírt, miszerint Kína jövőre már a teljes globális e-kereskedelem több, mint a feléért fog felelni.

Az előrejelzés szerint idén a kínaiak közel 1000 milliárd dollárt költenek online vásárlásokra, ami a teljes kiskereskedelmi költésnek a 18,4%-a. Ez 2020-akár 2416 milliárd dollárra is emelkedhet, ami már azt jelentené, hogy a teljes globális e-kereskedelmi forgalom 60%-a Kínában realizálódik.

kina e-kereskedelmi nagyhatalom

Szintén érdekes adat, hogy idén az e-kereskedelmi forgalom több, mint a felét már okostelefonokról bonyolítják.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com