We understand, we deliver.

Kiemelt helyen a tweetek a Google találati listájánA Google és a Twitter legújabb közös megállapodásának köszönhetően hamarosan érkeznek a keresési eredményekbe ágyazott legfrissebb tweetek, ezzel még nagyobb láthatóságot garantálva azoknak a vállalatoknak, melyek aktívan használják a közösségi médiát.

A tegnap bejelentett új találati megjelenítési forma az Egyesült Államokban, mobilon végzett keresési eredményeknél már látható, és a Google ígérete szerint hamarosan más országokban és desktopon végzett kereséseknél is elérhető lesz. A találati eredmények rangsorolásában már eddig is előnyt jelentett a közösségi média jelenlét és integráció, most pedig ez még fontosabbá vált a keresőoptimalizálás szempontjából.

Példaként nézzünk egy keresést a Nasára.

Kiemelt helyen a tweetek a Google SERP-en

A twitteres találati eredmények az oldal tetején vagy egyes kereséseknél lejjebb, az oldal közepén láthatók. A bejegyzések prominensen jelennek meg, nagy képekkel, és swipe-olni is lehet közöttük.

A Google azt írja hivatalos blogján, hogy az újítás célja, hogy a felhasználók valós idejű információkhoz jussanak a fontos eseményekkel kapcsolatban, és hogy a Twitteren keresztül a vállalatok vagy egyének a legrelevánsabb pillanatban érhessék el a célközönségüket.

A találatok megjelenítéséhez nem kapcsolódik monetizáció, vagyis a Twitternek nem származik közvetlen anyagi haszna a kattintásokból, illetve a bejegyzések megjelenítéséért sem kell fizetni. Jelentős forgalmat generál viszont a Twitter oldalának és mobil applikációjának.

Hamarosan hazánkba is elérkezik ez az újítás a Google keresési találatok megjelenítésében, a következő hónapok során érdemes felkészülni és fejleszteni Twitteres jelenlétünket.

Címke:
slide_template:
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com