We understand, we deliver.

KeresőhirdetésA keresőmarketing két fő területe a keresőhirdetés (PPC, Pay Per Click) és a keresőoptimalizálás (SEO). Míg a keresőoptimalizálás segítségével a Google ingyenes találatai, addig a keresőhirdetésekkel a fizetett találatok között jelenhetnek meg a hirdetéseink. Ügynökségünk foglalkozik az összes hazai és a legnagyobb nemzetközi keresőhirdetési rendszerek kezelésével, mint a Google AdWords, Etarget, CTnetwork, Yahoo!, BING vagy Facebook, Yandex, Linkedin, RTBhouse. Az említett rendszerek közül kiemelt partneri statusszal rendelkezünk a Google AdWords, Facebook, Etarget és BING rendszerekben.

Keresőhirdetés területei

 

A keresőhirdetéseknek köszönhetően ma már nem csak a keresők találati listáján jelenhetünk meg rövid szöveges üzenetekkel, hanem számtalan weboldalon reklámozhatunk, akár képes, banneres hirdetéssel, ezek összefoglaló neve a Display hirdetés. Az összes keresőhirdetésre jellemző, hogy – eltérően a hagyomás online hirdetési formáktól – kattintások után kell fizetnünk a rendszereknek, nem pedig megjelenésenként. Profi, minősített tanácsadóink és saját fejlesztésű eszközeink segítségével a keresőhirdetések rendkívül hatékonyak lehetnek.

Hiszünk benne, hogy a mi tapasztalatunk az Önök cégének is számos új megrendelést tudna eredményezni!

 

Legutóbbi Keresőhirdetés blog cikkünk

3 pofonegyszerű Adwords hirdetési tipp 2016-ra

Korábbi cikkünkben összefoglaltuk, hogy 2015-ben melyek voltak a PPC hirdetések legfontosabb változásai. Mivel az AdWords hirdetés rendszere igen komplex, ezért nehéz ténylegesen megjósolni, hogy az adott évre vonatkozóan, melyek lesznek a „best practice”-ek. A WordStream most mégis ezt tette, és az egyik januári cikkükben megjósolták, hogy 2016-ban melyik 3 AdWords eszköz fogja a marketing sikereinket garantálni. Vajon valóban igazuk lesz? Tovább…

Amennyiben bővebben is érdeklik a Keresőhirdetésben rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

KeresőhirdetésDisplay hirdetésRemarketingMobil

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:
ninja_forms_form:
0

KLIKKMANIA KFT.
 H-1051 Budapest
 Hercegprímás u. 18.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com