We understand, we deliver.

KeresőhirdetésA keresőmarketing két fő területe a keresőhirdetés (PPC, Pay Per Click) és a keresőoptimalizálás (SEO). Míg a keresőoptimalizálás segítségével a Google ingyenes találatai, addig a keresőhirdetésekkel a fizetett találatok között jelenhetnek meg a hirdetéseink. Ügynökségünk foglalkozik az összes hazai és a legnagyobb nemzetközi keresőhirdetési rendszerek kezelésével, mint a Google AdWords, Etarget, CTnetwork, Yahoo!, BING vagy Facebook, Yandex, Linkedin, RTBhouse. Az említett rendszerek közül kiemelt partneri statusszal rendelkezünk a Google AdWords, Facebook, Etarget és BING rendszerekben.

Keresőhirdetés területei

 

A keresőhirdetéseknek köszönhetően ma már nem csak a keresők találati listáján jelenhetünk meg rövid szöveges üzenetekkel, hanem számtalan weboldalon reklámozhatunk, akár képes, banneres hirdetéssel, ezek összefoglaló neve a Display hirdetés. Az összes keresőhirdetésre jellemző, hogy – eltérően a hagyomás online hirdetési formáktól – kattintások után kell fizetnünk a rendszereknek, nem pedig megjelenésenként. Profi, minősített tanácsadóink és saját fejlesztésű eszközeink segítségével a keresőhirdetések rendkívül hatékonyak lehetnek.

Hiszünk benne, hogy a mi tapasztalatunk az Önök cégének is számos új megrendelést tudna eredményezni!

 

Legutóbbi Keresőhirdetés blog cikkünk

A hirdetési rangsor hatása az AdWords eredményeinkre

A CPC ajánlat maximalizálása a lehetséges taktikák közé tartozik az online marketing világában, azonban – minden viccet félretéve – nem túl kifizetődő. Az, hogy egy adott hirdető sokat költ egy kattintásért még nem jelenti azt, hogy ő is fog megjelenni az első pozícióban. Sőt, az AdWords a hirdetéshez hozzárendeli a hirdetés rangsor szerinti helyét, amely meghatározza a hirdetés pozícióját és a valódi CPC értékét. Tovább…

Amennyiben bővebben is érdeklik a Keresőhirdetésben rejlő lehetőségek, tekintse meg referenciáinkat vagy lépjen kapcsolatba velünk!

KeresőhirdetésAds hirdetésDisplay hirdetésRemarketingMobil

» Keresőmarketing

authorsure_include_css:
slide_template:
default
authorsure_show_author_box:

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com