We understand, we deliver.

Kampányszintű költségkeret-optimalizálás a FacebookonA napokban kelt szárnyra a hír, hogy a Facebook esetében a meglévő és az új kampányoknál egyaránt elkezdenek átállni a kampányszintű költségkeret-optimalizálásra. A változás 2019. szeptemberében lesz.

A változás (mellyel a Facebook egy újabb lépést tesz az Adwords felé) optimalizálja a kampány költségkeretének elosztását a kampány hirdetéssorozatai között.

facebook-koltsegkeret

A Facebook csokorba szedte, hogy mire számíthatsz a változtatás kapcsán:

  • “Egyetlen központi kampányköltségkeret beállítására lesz lehetőséged, amely a hirdetéssorozatokon átívelő módon optimalizálható, mi pedig automatikusan, folyamatosan és valós időben fogjuk elosztani a költségkeretet a legjobban teljesítő hirdetéssorozataid között.
  • Valós időben segítünk a legjobb eredményeket kihozni a költségkeretből, hatásosan csökkentve ezzel az egy eredményre jutó összköltséget.
  • A kampányszintű költségkeret-optimalizálástól több eredmény és alacsonyabb költségek várhatók.
  • A kampányszintű költségkeret-optimalizálás és az egy eredményre jutó legalacsonyabb költséget megcélzó licitálási stratégia használata esetén a kampány egészére nézve próbáljuk elérni az egy eredményre jutó legalacsonyabb költséget, nem pedig az egyes hirdetéssorozatok szintjén. További információ a kampányszintű költségkeret-optimalizáláshoz kapcsolódó jelentésekről.

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com