We understand, we deliver.

Jelentős algoritmus frissítés zajlott le a hétvégénTöbb az algoritmus változását figyelő online eszköz és nemzetközi hírportál is felfigyelt a mozgásokra. A Google először nem nyilatkozott az ügyben és hivatalos, előre bejelentett frissítésről sem tudtunk.

Google algoritmus frissítés - accuranker.com

Majd Zineb Ait, a Google munkatársa jelentette be Twitter oldalán, hogy valóban történt frissítés, ennek azonban nincsen még köze a Pingvinhez, az alap minőségi algoritmus frissítésnek lehettünk szemtanúi. Ezt később John Mueller és Gary Illes is megerősítette. Ugyanakkor több olyan oldal is érzékelt pozitív elmozdulást, mely korábban a Panda miatt kapott átmeneti visszasorolást. Aminek a fő oka az lehet, hogy szintén a napokban jelentették be a Panda integrációját az alap algoritmusba, mely innentől kezdve nem önállóan fog lefutni, hanem a minőségi alap algoritmus frissítések részeként.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com