Blog

Hírek

2016. január 13.

Jelentős algoritmus frissítés zajlott le a hétvégén

Több az algoritmus változását figyelő online eszköz és nemzetközi hírportál is felfigyelt a mozgásokra. A Google először nem nyilatkozott az ügyben és hivatalos, előre bejelentett frissítésről sem tudtunk.

Google algoritmus frissítés - accuranker.com

Majd Zineb Ait, a Google munkatársa jelentette be Twitter oldalán, hogy valóban történt frissítés, ennek azonban nincsen még köze a Pingvinhez, az alap minőségi algoritmus frissítésnek lehettünk szemtanúi. Ezt később John Mueller és Gary Illes is megerősítette. Ugyanakkor több olyan oldal is érzékelt pozitív elmozdulást, mely korábban a Panda miatt kapott átmeneti visszasorolást. Aminek a fő oka az lehet, hogy szintén a napokban jelentették be a Panda integrációját az alap algoritmusba, mely innentől kezdve nem önállóan fog lefutni, hanem a minőségi alap algoritmus frissítések részeként.

Klikkmánia

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük az érdeklődést!

Nemsokára kapcsolatba lépünk Önnel.

Az email elküldése sikertelen!

Kérjük próbálja újra később.

Kapcsolat

Vegye fel velünk
a kapcsolatot!

Kérdéseire legkésőbb 24 órán belül válaszolunk.
Kérjen ingyenes konzultációs időpontot!