We understand, we deliver.

Itt a vége: viszlát Google+Ahogyan korábban megírtuk, rengeteg felhasználói adat került nyilvánosságra a Google+ rendszeréből. Ennek megfelelően a Google megtette a szükséges lépéseket, sőt még tovább lépett: beszűnteti szolgáltatását.

A napokban sorra megkapja minden Google+ felhasználó email az értesítést a szolgáltatás megszűnéséről.

Levelükben az alacsony kihasználtságra és felmerült nehézségekre utalnak a megszűnés okaként.

Bár Magyarországon nem hozta meg a várt felhasználói eredményeket, mégis sokan regisztráltak. Nem kell megijednie azoknak, akik szeretnék a korábban feltöltött képeiket biztonságban tudni: a Google arról is tájékoztat levelében hogyan lehet lementeni ezeket a rendszerből.

A régi felhasználók számára április 2-án kapcsolják le a villanyt a Google-nél, új felhasználók azonban csak február 4-ig regisztrálhatnak.

Viszlát Google+.

megszuno-googleplusz

 

 

Címke:
slide_template:
default

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com