We understand, we deliver.

Itt az új, képes bővítmény a keresési hirdetésekhezA Google bár még hivatalosan nem jelentette be ezt a típusú bővítményt (ráadásul egyelőre még nem is elérhető mindenki számára), de egyre többen találkozhatnak ilyen jellegű hirdetéssel. 

Aki még nem találkozott ezzel az új hirdetési formátummal, hamarosan annak is láthatóvá válik a Google újdonsága.

google

Dinamikus hirdetésbővítményről van szó, ami azt jelenti, hogy hirdetőkként nem tudjuk közvetlenül befolyásolni a képes tartalmat. Nem tudunk tehát képet feltölteni hozzá, hanem a landoló oldalról húzza be automatikusan a kreatívokat és azokat jeleníti meg a hirdetések mellett. 

Ahhoz, hogy létrehozzunk új típusú hirdetést, engedélyezni kell a bővítményt, amihez pedig igazolni kell, hogy van hozzá megfelelő jogosultságunk, valamint a landolóhoz hozzáférést kell adnunk a Google számára, hirdetési céllal.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_google:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 777 8858
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com