We understand, we deliver.

Itt az új Google Algoritmus: Speed UpdateA Google által hat hónapja bejelentett új algoritmusa, a Speed Update élesedett. A Google korábban bejelentette új algortimusa kizárólag mobil keresések esetén él majd.

A Google még januárban jelentette be új algoritmusát a hivatalos blogján, ma pedig szárnyra kelt a hír, hogy életbe is lépett.

Google-Speed-Update-FeaturedImage

Korábbi bejegyzésük szerint az algoritmus minden oldalra egyformán hat majd, technológiától függetlenül. A felhasználói szándék azonban továbbra is fontos tényező, azaz akár egy lassú oldal is kerülhet előre, ha a felhasználói viselkedés ezt támogatja.

Bár az oldalsebesség bizonyos esetekben korábban is rangsorolási tényező volt, de az sokkal inkább az asztali gépeken mért sebességet vette alapul.

A leggyakrabban felmerült kérdéseket és az azokra adott válaszokat a SEL oldala gyűjtötte össze, érdemes ezeket is átolvasni mielőtt megijedünk a változástól.

Egy biztos, ezentúl még fontosabb odafigyelni a megfelelő mobilos oldalra és annak sebességére. A Google ugyanis azt is megerősítette hírében, hogy ez egy automatikus algoritmus, ami azt jelenti, hogy az érintett weboldalak semmilyen értesítést nem kapnak egy esetleges hátrébb sorolás esetén.

Ennek ellenére ez nagyon jelentős tényező, amit az is alátámaszt, hogy egyre több Google Search Console tulajdonnál érkezik meg az értesítő üzenet, miszerint a Google átállt a honlap mobilverziójának indexelésére.

Persze, ha felhasználói szemmel gondolunk saját oldalunkra, az édes kevés, ha átmegy a Google tesztjén az oldal, ha a látogatóknak ugyanis lassú, ők türelmetlenek lesznek, és esetleg el is navigálnak onnan.

Címke:
slide_template:
default
essb_pc_twitter:
1

Cégünk Magyarország első, Google Partner minősítéssel is rendelkező, performance marketing ügynöksége. Az AdWords hirdetéseken és prémium keresőoptimalizáláson kívül, kiemelt fontosságú területek a különböző CPC, CPL hirdetési rendszerek működtetése, a közösségi marketing és az e-kereskedelmi tanácsadás. Innovatív üzletfejlesztésünknek és proaktív menedzseri szemléletünknek köszönhetően évről, évre egyre többen választják ügynökségünket. Munkatársaink egytől egyig tapasztalt szakemberek, erős mobil és webanalitika fókusszal.

Website: https://www.klikkmania.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

KLIKKMANIA KFT.
 H-1061 Budapest
 Andrássy út 36.
 +36 (20) 774 3790
 KAPCSOLAT

CLICK2DIGITAL LTD.
 125 Wood Street
 London, EC2V 7AW
 +44 (0) 20 3540 7393
 hello@click2digital.com